fbpx

Snel je huis verkopen met Woning Investeerders Netwerk

Gratis adviesgesprek?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Woninginvesteerdersnetwerk_sticker

Woning verkopen zonder makelaar

Wij geven gratis advies op maat

Hoe: woning verkopen zonder makelaar

Je woning verkopen zonder makelaar scheelt veel geld. Helemaal wanneer je je woning aanbiedt bij Woning Investeerders Netwerk. Hier betaal je namelijk helemaal géén kosten en is dat niet precies wat je zoekt wanneer je zonder makelaar te werk wilt gaan?

Snel verkocht

Soms is het simpelweg beter of fijner om zo snel mogelijk van een woning af te zijn en daarbij zo min mogelijk tot geen kosten te maken. Gaat het bijvoorbeeld om een geërfde woning die je graag snel wilt verkopen? Dan is het een prettig idee dat je die woning snel verkoopt, nog voordat je hier erfbelasting over moet betalen. Het kan leuk zijn om iets te erven, maar niet als het gaat om een woning die ‘onder water staat’ en dus hogere hypotheeklasten heeft dan dat het huis waard is. Wij helpen je om je woning snel  te verkopen.

 

image 1@2x

Hoe werkt Woning Investeerders Netwerk?

Woning Investeerders Netwerk biedt een groot netwerk van professionele beleggers en particuliere investeerders en is sinds 2014 onderhandelaar bij het aan- en verkopen en het beheren en verhuren van woningen. Dit alles gebeurt zonder de tussenkomst van een makelaar. En aangezien wij zelf ook geen factuur sturen naar u als verkoper, kunt u via ons (en ons netwerk) snel en zonder makelaar uw woning verkopen.

Een huis verkopen zonder makelaar doen wij als volgt:

 • Er komt geen bord in de tuin, waardoor het proces discreet verloopt;
 • Binnen ons netwerk wordt u woning aangeboden en we begeleiden u het gehele traject;
 • Een bod verloopt contant, waardoor de procedure zeer snel gaat;
 • Investeerders betalen alle kosten;
 • U ontvangt contant geld en betaalt zelf niets.

“Wij zorgen dat u uw woning kunt verkopen zonder makelaar en zonder kosten.”

Waarom huis verkopen aan investeerder?

Wie zonder makelaar aan de slag gaat, moet of veel tijd en geld steken in het zelf promoten van de woning of besteed het uit aan iemand anders dan een makelaardij. Wanneer u zelf aan de slag gaat, heeft u alsnog te maken met bezichtigingen zelf doen, adverteren voor de woning en er zijn notariskosten. Gaat het om een geërfde woning, dan zit u met nog meer kosten, waaronder de erfbelasting van de woning.

Kiest u er daarentegen voor om de woning te verkopen zonder makelaar door uw huis aan te bieden bij ons, dan profiteert uzelf van de volgende voordelen:

 • Geen bezichtigingen;
 • Geen (hoge) eigen kosten;
 • Geen ingewikkeld papierwerk;
 • De investeer neemt kosten voor de notaris, advertenties en leges voor zijn rekening;
 • U ontvangt de netto prijs van het bod voor het huis;
 • Korte verkoopprocedure dankzij een netwerk waarvan we de wensen kennen;
 • Ieder bod is vrijblijvend, u kiest of u deze accepteert of niet.

Kortom, uw huis verkopen aan een investeerder via ons netwerk bespaart u een hele hoop tijd, energie, zorgen en kosten. Wij begeleiden u gedurende het gehele proces en doen eigenlijk al het werk voor u. Wij zorgen dat u uw woning kunt verkopen zonder makelaar en zonder kosten.

Geërfd huis verkopen

Betreft het in uw geval een geërfde woning en wilt u die graag snel verkopen? Dan ontzorgen wij u hier graag goed en snel in. Dankzij ons ruime netwerk van investeerders kunnen we u in een kort proces voorzien van cash geld voor de geërfde woning. Dit betekent geen kosten voor u. Want de kosten die wel gemaakt worden bij de notaris, voor het aanbieden van de woning en de administratie die hierbij hoort, worden betaald door de investeerder die uw huis koopt.

Woning verkopen zonder kosten

Heeft u interesse in kosteloos uw woning via ons aanbieden bij een zeer groot netwerk van investeerders en professionele beleggers? Ook wanneer u nog niet zeker bent van verkoop, maar bijvoorbeeld meer voelt voor verhuur, lease of beheer overdragen, kunt u bij ons terecht.

Wij bieden vrijblijvend advies over uw woning en helpen u graag uw woning verkopen zonder makelaar. Neem voor gratis advies contact met ons op. U kunt ons bereiken via: 0653207186. Of stuur een mail naar info@woninginvesteerdersnetwerk.nl.