arrow_drop_up arrow_drop_down
18 oktober 2015 

Woning Investeerders Netwerk niet meer BANG voor Slechte Huurders  

Woning Investeerders Netwerk sluit HUURgarantie® af om risico slechte huurders te minimaliseren

Om het risico van uitgewoonde panden te voorkomen, heeft Woning Investeerders Netwerk een overeenkomst afgesloten met Huurgarantie®

Wietplantage

Iedereen kent de verhalen en iedere verhuurder is er bang voor: wietplantages of huurders die een woning in slechte staat achterlaten en met de Noorderzon vertrokken zijn.

Omdat Woning Investeerders Netwerk (WIN) een goed rendement met een laag risico aanbiedt aan haar investeerders, sloot WIN een overeenkomst af met Huurgarantie®.

De voordelen van Huurgarantie®:

Dit betekent in de praktijk dat woningen die door Woning Investeerders Netwerk verhuurd worden, de volgende voordelen en bescherming van Huurgarantie® genieten:

  • Uitgebreide screening van huurders en zekerheid van inkomsten; Huurgarantie® betaalt namelijk maandelijks ook als de huurder niet betaalt
  • Het voorkomen van verhuurrisico’s zoals een hennepkwekerij in de woning;
  • Regelmatige woningcontroles;
  • Dossiervorming;
  • De afhandeling van incassoprocedures, deurwaarders, gerechtelijke procedures en ontruimingen (om de tijdsduur van leegstand en niet ontvangen huren te voorkomen)

De voordelen voor Investeerders:

Door een aantal preventieve maatregelen wordt het risico van leegstand, niet betalende huurders en het uitwonen van de woning voorkomen.  Risico’s waar elke verhuurder van wakker ligt.

Een extra zekerheid die bijdraagt aan een goed (verhuur)rendement van de woning.

Marcel van der Torre, eigenaar van ECP (European Credit Partners) en Marina de Haan, eigenaar van Woning Investeerders Netwerk in het recent door ECP betrokken pand aan de Lichtenauerlaan in Rotterdam na de ondertekening van de Huurgarantie® overeenkomst). Uitzicht op de woningmarkt in Rotterdam…

Kijk HIER voor vastgoedinvesteringen met rendement

Over de schrijver
Reactie plaatsen