fbpx

Voor investeerders

Investeren in Vastgoed betekent een goed rendement en beperkt risico

Voor investeerders

Investeren in Vastgoed: goed rendement en beperkt risico

Niet voor niets investeren steeds meer particulieren in vastgoed. Omdat geld op de bank in waarde daalt, is vastgoed een prima alternatief.

Je kunt geld uitlenen aan Woning Investeerders Netwerk tegen een goed rendement en een beperkt risico. Of je kunt in woningen investeren, die wij voor je zoeken. Je kunt ook een een investeerder aanbrengen, waarvoor wij een introductiepremie aanbieden.

Voordelen van vastgoedbeleggingen:

 • Veilige belegging
 • Beperkt risico
 • Goed rendement
 • Vaste rente
 • Maandelijkse betaling
 • Passief inkomen
 • Wij doen het werk
 • Geen kosten

De opties

 1. Geld uitlenen tegen vaste rente
 2. Zelf vastgoed aankopen
 3. Een investeerder aanbrengen

Ad 1. Geld uitlenen tegen vaste rente

Woning investeerders Netwerk koopt huizen met eigen geld en met geleend geld. Voor dat geleende geld betalen we een (maandelijkse) rente. Als je als investeerder geld wilt uitlenen, geven wij de waarde van de woning als onderpand. Door een 1e recht van hypotheek beperken wij het risico voor de investeerder. Eerste recht van hypotheek wil zeggen dat wij vastgoed als onderpand van de lening geven. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan wordt de woning verkocht en de lening alsnog afgelost. Het geinvesterder geld is dus 'verzekerd'.

Goed rendement: vaste rente per maand
Ahankelijk van de hoogte van het uitgeleende bedrag en de looptijd., betalen wij rente. Die rente keren wij maandelijks uit, zodat je een maandelijks inkomen ontvangt. Dat heet ‘passief inkomen’: je hoeft er zelf niets voor te doen en ook geen huisbaas te worden.
Je investering krijgt dus een vast rendement en heeft een beperkt risico. Geen fluctuaties of stress en geen inspanningen.

Wil je meer weten over investeren, vul dan het formulier in. We nemen contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

Waarom lenen mensen geld uit aan Woning Investeerders Netwerk?
Zoals gezegd is geld op de bank niets waard. De inflatie is hoger dan de rente en dus wordt geld op de bank minder waard.  Niet iedereen heeft de tijd of kennis om zelf te investeren en rendement te maken. Vastgoed beheren en er in investeren is een vak apart en niet voor iedereen weggelegd. Wij doen het al jaren succesvol voor zowel particuliere investeerders als professionele beleggers.

Vastgoedinvestering
We adviseren onze klanten om te investeren met geld dat niet op korte termijn nodig is. Ook spreiden van je vermogen is goed. Bij ons lopen de termijn uiteen van kort (een paar maanden voor overbrugging) tot 3 jaar of 5 jaar, net wat we samen afspreken. Bedragen zijn mogelijk vanaf € 30.000.

Ad 2. Zelf Vastgoed aankopen

Een aantal van onze investeerders wil liever zelf vastgoed aankopen en verhuren of door verkopen. Omdat zij geen tijd en kennis hebben om de juiste panden te vinden, doet Woning Investeerders Netwerk dat voor hen. Een beleggingspand heeft een goed rendement uit huur of kan bijvoorbeeld door een verbouwing een meerwaarde opleveren bij verkoop. Wij vinden het pand, verkopen het aan investeerder, die op deze manier zelf vastgoedbeleegger wordt.

Ad 3. Een investeerder aanbrengen

Als je een investeerder aanbrengt, geven wij graag een introductiepremie voor je moeite, de hoogte is afhankelijk van de hoogte van het bedrag en de looptijd.

Rendement

Rendement kan dus op verschillende manieren worden verkregen. Het gata er om dat het bij je past: huisbaas worden of alleen rente ontvangen? De keuze is voor iedereen verschillend.

Gemak

Je wilt graag beleggen maar weet niet hoe of je hebt ontvoldoende tijd. Of misschien heb je al meerdere dingen geprobeerd, die niet het gewenste resultaat opleverden. Daarom doen wij het werk, vastgoed is een vak en de pareltjes zoeken al helemaal.

Zekerheid

Wij beleggen in vastgoed in de (middel)grote steden. Vastgoed heeft waarde en geeft daarmee zekerheid. Bovendien is dit vastgoed courant, het kan goed verhuurd én verkocht worden. Huizenprijzen in grote steden stijgen harder dan in de buitengebieden (hoewel deze na corona zeker in opkomst zijn). Beleggen in vastgoed doe je bij Woning Investeerders Netwerk buiten toezicht van de AFM, het risico hebben wij beperkt door 1e recht van hypotheek te verstrekken.

Referenties

“Ik had geld geërfd van mijn ouders en wist niet hoe ik dat moest investeren. Ik kende Woning Investeerders Netwerk en ben daar in 2015 begonnen. Ik krijg elke maand rente op mijn bankrekening gestort, waar ik niets voor hoef te doen. Een heerlijk vast inkomen, waardoor we zelf minder konden gaan werken, echt een geschenk.
Mevrouw Y. Willems

Wij hebben een paar jaar geleden zelf geïnvesteerd in vastgoed, een geweldige ervaring, maar één keer was genoeg. Het gaat niet vanzelf, het vereist kennis en onderhoud en dan nog veel wetgeving rondom huurders. De kosten tijdens leegstand gaan door en niet alle huurders zijn even netjes. Nu hebben we het belegd bij Woning Investeerders Netwerk en genieten we elke maand van extra inkomsten. Zonder al het gedoe er omheen. Heerlijk extra pensioen voor ons.
Jannie en Wim Verhoeven.

Toen de kinderen de deur uit gingen, zijn we  kleiner gaan wonen en door de verkoop van ons vorige huis hielden we een behoorlijk bedrag aan overwaarde over. We hebben van alles onderzocht om in te investeren maar het viel niet mee om iets te vinden wat niet veel tijd kost en wel rente opbrengt. Toen kwamen we bij Woning Investeerders Netwerk terecht en dat was precies wat we zochten. Elke maand een bedrag op de bank, zonder dat we er naar om hoeven te kijken. Met een onderpand voro onze lening. We zijn nu lekker aan het genieten van ons (kleinere) huis en de boot.
Familie Dijkmans.