fbpx

Thuiswerken Waanzin Of Houden We (van) Kantoren?

We blijven sociale dieren

‘Thuiswerken is waanzin, het leidt tot spanningen en om tot een goed resultaat te komen heb je sociale contacten nodig. Je wordt een solist en dat is helemaal verkeerd” zegt vastgoedman Cor Zadelhof in een interview met Quote. Ten eerste willen mensen thuis niet de hele dag op elkaar’s lip zitten, daarnaast hebben bedrijven de creativiteit van mensen nodig om gezamenlijk tot betere resultaten te komen. “Overleggen, sparren, juist op die manier kom je tot mooie ideeën” zegt Cor daarover.

Thuiswerken
Thuiswerken niet altijd ideaal

Investeren in een huis met kantoor?

Van de huizenmarkt zegt Van Zadelhoff dat een huis kopen nog steeds een goede investering is, ook in deze onzekere tijden. Veel mensen weten ook niet waar ze andere rendement op hun geld moeten krijgen en woningzoekers zijn – zeker in de grote steden – hetzelfde aan huur kwijt. Geld op de bank is geen optie, dus  geld investeren in stenen is een betere oplossing.  Daarom komen er steeds meer particuliere investeerders. Met een tekort van 315.000 ziet Zadelhof de vastgoedmarkt niet inzakken maar juist een goede investering blijven, ook voor jongeren. En ja, thuiswerken doen we bijna allemaal, maar of het fulltime wordt? Een mooi kantoor in je huis is de moeite waard en tegelijkertijd blijft socializen op kantoor een aanvulling.

Woningterkort: nieuwbouw
Woningtekort blijft groeien

Meer woningen nodig

Afgezien van nieuwbouw, zouden we bestaande woningen ook kunnen splitsen of uitbouwen, bijvoorbeeld door er een extra verdieping op te zetten. Of van huizen appartementen- of kamerverhuur te maken.  Sommige gemeentes zijn bang dat dit ten koste gaat van de bestaande woningvoorraad, zodat zij geen tostemming geven. Maar linksom of rechtsom geloven wij bij Woning Investeerer Netwerk ook dat met een groeiende behoefte aan huisvesting, vastgoed een goede investering blijft. Voor huiseiegenaren én voor investeerders. En een kantoor is huis is in deze tijd bijna een noodzakelijk luxe.

 

Deel dit bericht: