fbpx

Referenties

---

Na ruim 3 jaar met dubbele hypotheek kwam Marina bij ons voorbij. Gelijk na ons eerste telefoongesprek een klik en afspraak gemaakt. Super fijn om alles te bespreken en geholpen te worden,
bedankt voor alles!
Liefs Rene en Danielle

---

Hier een bloemetje voor je, dat heb je verdiend. Bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan. Het was niet makkelijk en ik heb er heel wat nachten van wakker gelegen. Ik had nooit gedacht dat het zo goed af zou lopen. Je hebt geen idee hoe blij ik ben. Succes met alles en wie weet komen we elkaar nog eens tegen.
Sherida.

---

Via deze weg wil ik je bedanken met een kleingheidje voor de extra moeite die je voor me hebt gedaan. Door jou kan ik toch naar de liefde van mijn leven en mogelijk dit jaar al. Niets kan mijn dankbaarheid uitdrukken, maar dit is een begin. En zoals ik al zei, zal er altijd een vakantieadres voor je zijn in Amerika! Voor de beeldvorming, hierbij een paar foto's van mijn geluk..:-)
Lizzy

---

Beste Marina, het was echt schrikken toen de boiler van de buren begon te lekker en het water de kamer van Roos inliep. Ze wilde er niet meer slapen. Super lief dat je het zo snel in orde hebt gemaakt, zodat Roos weer kan slapen en spelen. We kunnen ons geen betere huisbaas wensen. Dank je wel! De "buurvrouw".

---

Dit was wel de snelste verkoop ooit! En zo spannend om de biedingen mee te kunnen maken.  Dat was voor ons de eerste keer. Mijn vrouw en ik hadden een weddenschap over de verkoopprijs. We verloren allebei, want het bedrag was zelfs nog iets hoger dan we hadden gedacht. Inmiddels zin we lekker verhuisd. Nogmaals onze dank, het flesje wijn is voor jou!
Dave

---

“Dit huis veroorzaakte echt hoofdpijn voor ons. Het stond leeg en te
koop, verhuren ging niet goed, de makelaar ging failliet, we hadden dubbele woonlasten …we
werden er echt ziek van. Gelukkig kwam Woning Investeerders Netwerk met de oplossing. We
kunnen er nu weer van slapen". De heer Nandlal

---

“En opeens zaten we midden in een crisis met twee huizen. Een waarin we inmiddels
woonden, en een die we niet konden verkopen omdat het zwaar onder water stond en we
de restschuld niet konden aflossen. Een blok aan ons been. We hebben geprobeerd om het
te verhuren maar die ellende was nog erger, een totaal uitgewoond huis en een niet
betalende huurder. Gelukkig kwam Woning Investeerders Netwerk met een oplossing en
konden we van alle lasten af… ook die van onze schouders. we konden weer slapen”. Isabelle