fbpx

Ouders naar verpleeghuis

Wij geven gratis advies op maat.

Er is veel te regelen als een of beide ouders naar een verpleeghuis verhuizen. Wij ontzorgen u door het huis snel te verkopen en het proces te regelen. Zonder kosten.

Is de woning gedateerd en vallen potentiele kopers daardoor af?

Particuliere kopers zien de potentie van een gedateerde woning niet. Investeerders wel. Voor onze investeerders maakt de staat van de woning niet uit. Maakt u zich geen zorgen over verbouwingen of een verwaarloosde tuin. Investeerders kopen woningen in elke staat.

Wij bieden hulp door de snelle verkoop van uw woning. Geen bezichtigingen en geen verbouwingen. U wilt de woning van uw ouders graag zo snel en zorgeloos mogelijk verkopen.

Het is een intensief proces om ouders te verhuizen en het ouderlijk huis leeg te halen en verkopen. U heeft uw handen vol. Laat ons een handje helpen.

U hoeft niets te investeren in de woning

Investeerders kijken anders dan particulieren. Wij zijn gewend om woningen op te knappen en weer verkoopbaar te maken. Maakt u zich dus vooral geen zorgen als de woning niet aan de eisen van deze tijd voldoet.

Geen bezichtigingen

Ook hoeft u niet steeds naar de woning voor bezichtigingen. Wij komen één keer. Dat is alles. Daarna nemen we alles van u over. Zonder kosten. Omdat investeerders die voor hun rekening nemen.

Waarom betaalt u geen kosten?

Wij zijn een netwerk van (veelal particuliere) investeerders en vragen geen fee of courtage. Natuurlijk calculeren we verbouwingskosten of een opknapbeurt in de verkoopprijs in. Investeerders dragen de kosten. Voor u zijn er geen kosten aan de verkoop verbonden. Ook niet van de notaris of advertenties. Kosteloos dus.

Referentie

“Omdat wij in Breda wonen en het appartement van onze ouders in Rotterdam lag, zagen we op tegen de verkoop en de tijd die het zou kosten om telkens op en neer te rijden. Maar met Woning Investeerders Netwerk hoefden we maar één middag aanwezig te zijn. Verder werd alles voor ons geregeld. Het was een verademing om zo snel en zonder zorgen te kunnen verkopen, waarbij de verkoopprijs voor de woning zelfs hoger lag dan we hadden verwacht.

Prima oplossing!”

Familie den Braber, Breda.