fbpx

Snel je huis verkopen met Woning Investeerders Netwerk

Gratis adviesgesprek?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Woninginvesteerdersnetwerk_sticker

Ouders naar verpleeghuis

Wij geven gratis advies op maat.

Ouderlijk huis verkopen

Voor een geërfd huis verkopen, kun je HIER meer lezen. Ouders naar een verpleeghuis is een andere zorg. Met heel veel jaren ervaring in de zorg (en zorgvastgoed) hebben we gezien hoe moeilijk het is als ouders naar een verpleeghuis moeten. Los van de emotie, is er veel te regelen. En dan zit je opeens met een (soms) gedateerde woning. Wij ontzorgen je door het ouderlijk huis snel te verkopen en het proces te regelen. Zonder kosten.

Is de woning gedateerd en vallen potentiele kopers daardoor af?

Particuliere kopers zien de potentie van een gedateerde woning niet. Investeerders wel. Voor onze investeerders maakt de staat van de woning niet uit. Maak je geen zorgen over verbouwingen of een verwaarloosde tuin. Investeerders kopen woningen in elke staat. Of wij knappen hem op en verkopen dan pas.

Wij bieden hulp door de snelle verkoop van je ouderlijk huis. Geen bezichtigingen en geen verbouwingen. Je wilt de woning van je ouders graag zo snel en zorgeloos mogelijk verkopen.

Je hoeft niets te investeren in de woning

Investeerders kijken anders dan particulieren. Als investeerders meerwaarde kunnen bieden door een huis te verbouwen, is dat vaak aantrekkelijk voror hen. En jij bent van de zorgen af.

Geen bezichtigingen

Ook hoef je niet steeds naar het huis voor bezichtigingen. Wij komen één of twee keer. Dat is alles. Daarna nemen we alles van je over. Zonder kosten. Omdat investeerders die voor hun rekening nemen.

Waarom betaalt u geen kosten?

Wij zijn een netwerk van (veelal particuliere) investeerders en vragen geen fee of courtage. Natuurlijk calculeren we verbouwingskosten of een opknapbeurt in de verkoopprijs in. Investeerders dragen de kosten. Voor u zijn er geen kosten aan de verkoop verbonden. Ook niet van de notaris of advertenties. Kosteloos dus.

Referentie

“Omdat wij in Breda wonen en het appartement van onze ouders in Rotterdam lag, zagen we op tegen de verkoop en de tijd die het zou kosten om telkens op en neer te rijden. Maar met Woning Investeerders Netwerk hoefden we maar één middag aanwezig te zijn. Verder werd alles voor ons geregeld. Het was een verademing om zo snel en zonder zorgen te kunnen verkopen, waarbij de verkoopprijs voor de woning zelfs hoger lag dan we hadden verwacht.

Prima oplossing!”

Familie den Braber, Breda.