fbpx

Snel je huis verkopen aan een opkoper met Woning Investeerders Netwerk

Gratis adviesgesprek?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Woninginvesteerdersnetwerk_sticker

Opkoper van huizen

Wij geven gratis advies op maat

Snel je huis verkopen aan een opkoper van huizen

Om je huis snel te verkopen, kun je behalve de makelaar ook investeerders inschakelen om je  huis te kopen.  Woning Investeerders Netwerk heeft een groot netwerk van investeerders die het huis zonder kosten willen kopen. Het maakt hierbij niet uit in welke staat je huis zich bevindt. Er komt geen Te Koop bord in de tuin van je huis en we bezichtigen maar een keer.

Bij het verkopen van een huis komen vaak diverse zaken kijken, zoals het netjes houden van het huis, bezichtigingen en het papierwerk regelen. Wij ontzorgen hier volledig in. We bieden bovendien maatwerk, want iedere situatie is anders. We doen ons werk met passie en je betaalt bij ons geen kosten, want die nemen investeerders voor hun rekening.

Huis verkopen aan opkoper

Er zijn diverse redenen om jouw huis snel te verkopen aan investeerders van Woning Investeerders Netwerk. Wij hebben de voordelen voor je op een rij gezet:

  • Persoonlijk contact;
  • Concurrerende aanbieding;
  • Passende oplossing voor iedere situatie;
  • Geen kosten;
  • Geen voorbehoud financiering;
  • Maatwerk;
  • Snel: kan binnen 4-6 weken worden afgerond.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om je huis te verkopen aan een opkoper? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we samen kunnen overleggen wat de beste optie is. 

Kosteloos jouw huis verkopen

Je betaalt bij ons geen kosten. De kosten die worden gemaakt, zijn namelijk voor de rekening van de investeerder. Dit zijn kosten zoals leges, eventuele bouwkundige keuring, taxatie en de notaris. De investeerder doet altijd een netto bod, dus geen kosten die je hoeft te betalen. Op deze manier verkoop je jouw huis dus gratis en snel.

Daarnaast is het verkopen van jouw huis op deze manier zeer betrouwbaar en veilig. Onze aanbiedingen worden schriftelijk gedaan, zodat je zekerheid hebt over het bod. Ook hebben wij altijd persoonlijk contact. Wij begrijpen namelijk dat het verkopen van een huis een belangrijke zaak is. Goede communicatie is dus zeer belangrijk. Vooraf krijg je altijd een concept van de overeenkomsten te zien. De afhandeling verloopt via de notaris.

Huis verkopen zonder makelaar

Door het verkopen van jouw huis via Woning Investeerders Netwerk, wordt het huis verkocht zonder makelaar. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over bezichtigingen. Wij zorgen dat er geen, één of maximaal twee bezichtigingen zijn. Hierbij hoef jij zelf niet aanwezig te zijn. Het huis hoeft dus niet te allen tijde schoon en netjes te zijn. Daarbij komt er ook geen bord in de tuin, daar het huis verkocht wordt aan investeerders. De verkoop van het huis gaat dus op discrete wijze. Deze manier van een huis verkopen is zeer fijn als u een geërfd huis wilt verkopen.

Wie zijn de investeerders?

Je vraagt je mogelijk af wie de investeerders zijn die jouw huis zo snel en discreet willen kopen. Wij hebben een groot netwerk van particuliere investeerders en professionele vastgoedbeleggers. Deze mensen kopen huizen zodat ze deze kunnen verhuren of doorverkopen. Het is daarom ook geen probleem als het huis nodig opgeknapt moet worden. De investeerders doen dit graag zelf, zodat het huis meerwaarde krijgt.

Verkoop jouw huis aan een opkoper

Ben je overtuigd van de vele voordelen die het verkopen van een huis aan een opkoper met zich meebrengt? Neem dan gelijk contact met ons op zodat je snel een mooi bod op jouw huis kunt ontvangen. Uiteraard kun je ook bij ons terecht als je nog vragen hebt.

Je neemt contact met ons op door te bellen naar 06 53 20 71 86. Dit is geheel vrijblijvend. Je kunt uiteraard ook het contactformulier invullen. Wij zorgen dan dat we binnen 24 uur reageren. Toch liever een e-mail sturen? Dat kan naar info@woninginvesteerdersnetwerk.nl.