fbpx

Voor investeerders

Investeren in Vastgoed betekent een goed rendement en weinig risico

Snel uw huis verkopen aan een investeerder?

Wilt u uw huis snel verkopen, kies dan voor een investeerder en maak gebruik van Woning Investeerders Netwerk. Wij zijn een netwerk van particuliere investeerders en professionele beleggers. We kopen woningen in elke staat en doen een cash bod, zonder voorbehoud van financiering. Om die reden is het een snel proces. Wij leveren maatwerk en leiden u door het proces heen. Geen zorgen en geen kosten .

“Betrouwbaar en veilig”

De kosten die gemaakt worden zijn voor de rekening van investeerders. U verkoopt dus gegarandeerd zonder kosten en ontvangt snel een aantrekkelijk bod.

Huis verkopen aan investeerders via Woning Investeerders Netwerk

Waarom snel uw huis verkopen aan investeerders met behulp van het Woning Investeerders Netwerk? De voordelen op een rij:

  • Uitgebreid netwerk van vastgoed investeerders
  • 8 jaar ervaring in Nederland
  • Aantrekkelijk bod
  • Maatwerk, dus een passende oplossing voor iedere situatie
  • Zonder kosten
  • Meer dan verkoop van de woning alleen, zo is verhuren van de woning ook een optie

Meer weten over de mogelijkheden van verkoop via ons netwerk? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Oplossing voor iedere situatie

Door uw huis te verkopen aan een investeerder uit ons netwerk, verkoopt u uw huis snel. In wat voor situatie u ook verkeert. Wist u dat wij maatwerk bieden? Iedere situatie is immers anders. Het kan zo zijn dat u gaat scheiden of verhuizen en daardoor uw huis moet verkopen. Misschien heeft u overwaarde, lukt het u juist niet om de woning te verkopen zonder dat er een restschuld over blijft of wilt u een geërfd huis verkopen.

Zonder makelaar

Door uw huis te verkopen zonder makelaar, bespaart u geld en heeft u geen last van bezichtigingen. Er zijn diverse redenen waarom klanten zonder makelaar willen verkopen. Ten eerste de kosten, daarnaast alle bezichtigingen. Ook moet uw huis altijd in orde zijn voor eventuele bezichtigingen. Of vanwege de privacy, want iedereen kan zien dat uw huis te koop staat. Wij verkopen uw huis op concrete wijze, zonder bord in de tuin, zonder bezichtigingen, zonder kosten.

Zonder kosten

Waarom berekenen wij geen kosten zoals makelaars doen? Onze investeerders dragen de kosten omdat ze weten dat ze dit er op termijn, ofwel door verhuur ofwel door verkoop, weer terugverdienen. Kosten voor bemiddeling, notaris, kadaster, adverteren en dergelijke komen dus niet voor uw rekening. Bovendien beschikken investeerders over cash geld, zodat er geen bankkosten zijn. U ontvangt een vrijblijvend bod en kunt op basis daarvan besluiten.

“Omdat elke situatie anders is, helpen we u graag met een (vrijblijvend) advies op maat”

Ook uw huis verkopen aan een investeerder?

Bent u overtuigd van de voordelen die het verkopen van uw huis aan een investeerder met zich mee brengt? Neem contact op, meld uw woning vrijblijvend aan voor een bod en verkoop daarna snel. Mogelijk heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Bel voor vrijblijvend advies en/ of een bod. Het is ook mogelijk contact op te nemen via het contactformulier. Dan reageren wij binnen 24 uur.