arrow_drop_up arrow_drop_down

Voor Investeerders

Investeren in Vastgoed betekent een goed rendement en weinig risico

Informatie opvragenInvesteren in vastgoed

Investeren bij ons is een zekerheid

Geld op de bank vermindert in waarde. Geld op de bank kóst geld. 

U bent op zoek naar een investering die een goed rendement oplevert en waarbij u niet te veel risico loopt. Dat kan met vastgoedinvesteringen. 

Vastgoedinvestering

Onze vastgoedinvesteringen

Bij onze vastgoedinvesteringen kunnen we uw investering garanderen door onderliggende waarde van de woning, zodat u met een gerust hart kunt investeren. Dit heet 1e recht van hypotheek en wordt door de notaris vastgelegd. Dit betekent dat - mochten wij onverhoopt niet in staat zijn om uw rente of lening terug te betalen - de woning wordt verkocht en u uw geld alsnog terug ontvangt.

Manieren van investeren

Investeren op verschillende manieren

Investeren kunt u bij ons op verschillende manieren. Zoekt u een woning, die verhuurd is of die u zelf kunt verhuren dan bent u hier aan het juiste adres. Wilt u zich niet verdiepen in de vastgoedmarkt, maar wel goed rendement op uw geld maken, dan kunt u denken aan een lening met de zekerheid van een onderliggende waarde. Rentepercentages zijn hier beduidend hoger dan bij de bank.


Hoog rendement

Rendement: iedereen wil het, hoe doe je dat?

Om woningen aan te kopen sluiten wij geldleningsovereenkomsten af met particuliere investeerders. Dat kunt u zijn. De hoogte van de lening is variabel. Het betreft een rendement van minimaal 4% en een variabele looptijd (vaak 5 of 7 jaar maar korter of langer is ook mogelijk). 

Help bij een maatschappelijke bijdrage

Een maatschappelijke bijdrage leveren

Daarnaast bieden we kansen aan een geselecteerde groep investeerders die enerzijds graag een goed rendement op hun vermogen wil ontvangen en anderzijds een maatschappelijke bijdrage wil leveren om mensen te helpen die graag verder willen met hun leven.

Vraag een gesprek op maat aan

Formulier

Vul het formulier in

We stellen een paar vragen om uw situatie goed te begrijpen

Binnen 24 uur

Wij bellen u binnen 24 uur 

Na inzending van de aanvraag reageren we binnen 24 uur

Op maat gesprek

Op maat gesprek

Omdat iedere situatie anders is, geven wij graag advies op maat

Laat ons contact met u opnemen

Marina van Woninginvesteerdersnetwerk