fbpx

Voor investeerders

Investeren in Vastgoed betekent een goed rendement en weinig risico

Voor investeerders

Investeren Met Goed Rendement

En Beperkt Risico

Niet voor niets investeren steeds meer particulieren in vastgoed. Omdat geld op de bank is waarde daalt, is vastgoed een uitstekend alternatief.
U kunt geld uitlenen aan Woning Investeerders Netwerk tegen een goed rendement en een beperkt risico. Of u kunt in woningen investeren, die wij voor u zoeken. Of u kunt een investeerder aanbrengen, waarvoor wij u een introductiepremie aanbieden.

Voordelen van vastgoedbeleggingen:

 • Veilige belegging
 • Beperkt risico
 • Goed rendement
 • Vaste rente
 • Maandelijkse betaling
 • Passief inkomen
 • Geen werk voor u
 • Geen kosten

De opties

 1. Geld uitlenen tegen vaste rente
 2. Zelf vastgoed aankopen
 3. Een investeerder aanbrengen

 

Ad 1. Geld uitlenen tegen vaste rente
Als u geld wilt uitlenen, doen wij dat met de waarde van de woning als onderpand. Door een 1e recht van hypotheek beperken wij het risico voor u. Eerste recht van hypotheek wil zeggen dat wij vastgoed als onderpand van de lening geven. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan is uw geld verzekerd.  U wordt als eerste uitbetaald van de opbrengst uit de verkoop van het pand.

Goed rendement: vaste rente per maand
U ontvangt rente op de lening, afhankelijk van de hoogte van het uitgeleende bedrag en de looptijd. De rente keren wij maandelijks uit, zodat u een maandelijks inkomen heeft. Dat heet ‘passief inkomen’: u hoeft er niets voor te doen.
Uw vastgoedinvestering krijgt dus een vast rendement en heeft een beperkt risico. Geen fluctuaties of stress en geen inspanningen van uw kant.

Wilt u meer weten over investeren, vul dan HIER het formulier in. We nemen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek

Waarom lenen mensen geld uit aan Woning Investeerders Netwerk?
Zoals gezegd is geld op de bank niets waard. Bovendien hebben mensen niet altijd de tijd of kennis om zelf te investeren. Vastgoed beheren en er in investeren is een vak apart en niet voor iedereen weggelegd. Wij doen het al jaren succesvol voor zowel particuliere investeerders als professionele beleggers.

Vastgoedinvestering
We adviseren onze klanten om te investeren met geld dat niet op korte termijn nodig is. Ook spreiden van uw vermogen is goed

Ad 2. Zelf Vastgoed aankopen

Een aantal van onze investeerders wil liever zelf vastgoed aankopen en verhuren of door verkopen. Omdat zij geen tijd en kennis hebben om de juiste panden te vinden, doet Woning Investeerders Netwerk dat voor hen. Een beleggingspand heeft een goed rendement uit huur of kan bijvoorbeeld door een verbouwing een meerwaarde opleveren bij verkoop. Wij vinden het pand, u koopt het en wordt vastgoedbelegger.

Ad 3. Een investeerder aanbrengen

Als u investeerders aanbrengt, geven wij graag een introductiepremie voor uw moeite, de hoogte is afhankelijk van de hoogte van het bedrag en de looptijd.

Rendement

Geld op de bank zetten is geen optie meer. U wilt investeren met een goed en vast rendement.

Gemak

U wilt graag beleggen maar weet niet hoe en u heeft geen tijd. Daarom doen wij het werk voor u.

Zekerheid

Wij beleggen in vastgoed in de (middel)grote steden. Vastgoed heeft waarde en geeft daarmee zekerheid. Bovendien is dit vastgoed courant, het kan goed verhuurd én verkocht worden. Huizenprijzen in grote steden stijgen het meest.

Beleggen in vastgoed doet u bij Woning Investeerders Netwerk buiten toezicht van de AFM, het risico hebben wij beperkt door 1e recht van hypotheek.

Referenties

“Ik had geld geërfd van mijn ouders en wist niet hoe ik dat moest investeren. Ik kende Woning Investeerders Netwerk en ben daar in 2015 begonnen. Ik krijg elke maand rente op mijn bankrekening gestort, waar ik niets voor hoef te doen. Een heerlijk vast inkomen, waardoor we zelf minder konden gaan werken, echt een geschenk.
Mevrouw Y. Willems

Wij hebben een paar jaar geleden zelf geïnvesteerd in vastgoed, een geweldige ervaring, maar één keer was genoeg. Het gaat niet vanzelf, het vereist kennis en onderhoud en dan nog veel wetgeving rondom huurders. De kosten tijdens leegstand gaan door en niet alle huurders zijn even netjes. Nu hebben we het belegd bij Woning Investeerders Netwerk en genieten we elke maand van extra inkomsten. Zonder al het gedoe er omheen. Heerlijk extra pensioen voor ons.
Jannie en Wim Verhoeven

Blauwe blok onderaan deze pagina is afwijkend van alle andere pagina’s.

Steeds meer mensen investeren in vastgoed omdat het goed rendement oplevert en bovendien een beperkt risico heeft. U leent geld uit en ontvangt rente of wij helpen u met de aankoop van een pand, dat u zelf verhuurt of verkoopt. Het beperkte van een vastgoedbelegging risico zit in het feit dat vastgoed het onderpand van de lening vormt, en er dus altijd onderliggende waarde is. Omdat niet iedereen zelf een pand aan wil kopen of huisbaas wil zijn, is investeren in onze portefeuille een goede optie: een maandelijks inkomen (rente) zonder dat u er iets voor hoeft te doen.