fbpx

Huis verkopen zonder makelaar

Wij geven u gratis advies op maat

U wilt uw huis verkopen zonder makelaar?

Bijvoorbeeld omdat u geen kosten wilt maken. Of geen bezichtigingen wilt. Wij kunnen uw huis verkopen zonder kosten èn zonder bezichtigingen. Inderdaad, wij zijn geen makelaars. Wij plaatsen geen bord in de tuin, komen niet steeds langs met klanten en u betaalt ook geen kosten.

image 1@2x

Hoe werkt het?

Woning Investeerders Netwerk is een netwerk van particuliere investeerders en professionele beleggers. Wij beoordelen de woning op basis van kengetallen en onze ervaring. Een bouwkundige keuring en taxatie kan in een laaer stadium aan de orde zijn. U betaalt daarvoor geen kosten. Investeerders nemen ook de kosten van notaris, advertenties en leges voor hun rekening. U krijgt een bod op de woning, zonder deze kosten daarvan af te hoeven halen.

Bezichtigingen

Bezichtigingen zijn digitaal of beperkt tot één kijkdagdeel. We plaatsten geen bord in de tuin, omdat we ons netwerk rechtstreeks benaderen. Wij weten wat onze investeerders zoeken. Daarom kan er snel een bod worden uitgebracht. Gratis en vrijblijvend.

Kunt u uw woning zelf verkopen?

Jazeker kan dat, maar dat is veel werk en bovendien weet u niet waar u potentiële kopers moet vinden. Wij gebruiken diverse sites en het netwerk dat we zelf hebben, waardoor we veel potentiële kopers tegelijkertijd kunnen bereiken.
Daarnaast kennen  we de wegen, de procedures en het papierwerk.

Snelheid van het proces

Omdat we als Woning Investeerders Netwerk potentiele klanten snel kunnen bereiken en omdat imvesteerders cash kopen, is er geen voorbehoud van financiering. Daarom is het proces snel. Een bod is overigens altijd vrijblijvend.

Hoe wij helpen zonder makelaar

Wij begeleiden het gehele proces en vinden een investeerder voor uw woning. Omdat u geen makelaar nodig heeft, heeft u ook geen kosten. De investeerder betaalt de kosten van notaris, kadaster etc.  U verkoopt dus zonder makelaar en zonder kosten. En hoeft er zelf niets voor te doen.