fbpx

Snel je huis verkopen met Woning Investeerders Netwerk

Gratis adviesgesprek?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Woninginvesteerdersnetwerk_sticker

Huis verkopen zonder makelaar

Wij geven gratis advies op maat

Je wilt je huis verkopen zonder makelaar?

Bijvoorbeeld omdat je geen kosten wilt maken. Of geen bezichtigingen wilt. Wij kunnen je huis verkopen zonder kosten èn zonder bezichtigingen. Inderdaad, wij zijn geen makelaars. Wij plaatsen geen bord in de tuin, komen niet steeds langs met klanten en je betaalt ook geen kosten.

woning verkopen zonder makelaar

Hoe werkt het?

Woning Investeerders Netwerk is een netwerk van particuliere investeerders en professionele beleggers. Wij beoordelen de woning op basis van kengetallen en onze ervaring. Een bouwkundige keuring en taxatie kan in een laaer stadium aan de orde zijn. Je betaalt daarvoor geen kosten. Investeerders nemen ook de kosten van notaris, advertenties en leges voor hun rekening. Je krijgt een bod voor je huis, zonder kosten in mindering te brengen. Netto dus.

Bezichtigingen

Bezichtigingen zijn digitaal of beperkt tot één of twee kijkdagdelen, die wij bovendien organiseren. We plaatsen geen bord in de tuin, omdat we ons netwerk rechtstreeks benaderen. Wij weten wat onze investeerders zoeken. Daarom kan er snel een bod worden uitgebracht. Gratis en vrijblijvend.

Kun je uw woning zelf verkopen?

Jazeker kan dat, maar dat is veel werk en bovendien weet je niet waar je potentiële kopers moet vinden. Wij gebruiken diverse sites en het netwerk dat we zelf hebben, waardoor we veel potentiële kopers tegelijkertijd kunnen bereiken.
Daarnaast kennen  we de wegen, de procedures en het papierwerk.

Snelheid van het proces

Omdat we als Woning Investeerders Netwerk potentiele klanten snel kunnen bereiken en omdat imvesteerders zonder voorbehoud van financiering kopen, is het een snel proces. Een bod is overigens altijd vrijblijvend.Aan jou de keuze of je het accepteert.

Hoe wij helpen zonder makelaar

Wij begeleiden het gehele proces en vinden een investeerder voor je woning. Omdat je geen makelaar nodig hebt, maak je ook geen kosten. De investeerder betaalt de kosten van notaris, kadaster etc.  Je verkoopt dus zonder makelaar en zonder kosten. En hoeft er zelf niets voor te doen.