arrow_drop_up arrow_drop_down

Moet u uw huis verkopen met restschuld?

Dat hoeft niet, het kan ook zonder! 

Neem contact met ons op

12 jaar ervaring

Vanaf 2007 actief in vastgoed.

Binnen 48 uur

een aanbieding.
€0,- aan kosten
Geen fees, geen courtage!
Huis verkopen met restschuld

Wat is restschuld? 

Als uw nog te betalen hyptheek hoger is dan de waarde van uw woning, dan is er sprake van een restschuld als u wilt verkopen. Een restschuld is het verschil tussen uw hypotheekschuld en de waarde van uw huidige woning. Uw huis staat dan 'onder water'. Een huis verkopen met restschuld hoeft niet. Laat ons u hierbij helpen. 

Hulp bij het verminderen van uw maandlasten

Minder of geen maandlasten

Wij zorgen dat uw maandlasten verminderen

uw huis verkopen zonder restschuld

Verkopen zonder restschuld

Wij kunnen kopen zonder dat u een restschuld overhoudt

Verhelpen van dubbelen maandlasten

Geen dubbele maandlasten

Zeker bij twee woningen wilt u er snel een kwijt

Geen kosten van een notaris bij woning investeerders netwerk

Geen kosten aan notarissen

Helemaal geen kosten zelfs! Onze investeerders betalen alle kosten

Huis met restschuld verkopen

Hoe wij u helpen zonder restschuld:

Als u geen kant op kunt, omdat u uw huis niet kunt verkopen zonder restschuld, kunnen we u toch verder helpen. Investeerders kunnen uw maandlasten overnemen, zodat u uw geld vrij heeft om naar een andere woning te gaan.  Zij zullen de woning verhuren om de maandlasten te dekken. Na een aantal jaren zal de hypotheek dalen en de waarde van de woning stijgen en dan kan de woning verkocht worden zonder restschuld. En inmiddels woont u dan al lang zorgeloos in uw nieuwe huis.  

Liesbeth referentie

Aan de vooravond van de verkoop van mijn huis, wil ik je bij deze hartelijk bedanken voor ALLE GOEDE ZORGEN! Nu ruim 5 jaar geleden heeft WIN en jij voornamelijk, mij met hulp, raad en daad bijgestaan om niet in een compleet financieel gat te vallen. Door de tijd heen heb ik gezien hoe jij en WIN, met veel vriendschap, professionaliteit en medeleven mij geholpen hebben, alles administratief zorgvuldig geregeld hebben, met banken, makelaars, oude bewoners etc.

Het was een hele geruststelling dat ik met mijn vragen en zaken altijd op goede raad en steun en oplossingen kon rekenen.Ik wens jou en WIN het aller beste persoonlijk en zakelijk en bid dat jij en WIN in ALLES voorspoedig mogen zijn.

With Blessings, Liesbeth

Vraag een gesprek op maat aan

Vul het formulier in

Vul uw gegevens in

zodat we u kunnen helpen

Wij bellen u binnen 24 uur 

Na inzending van de aanvraag reageren wij binnen 24 uur

Op maat gesprek

Ondat iedere situatie anders is, ontvangt u advies op maat. 

Referentie 

Hoe helpen we u precies? 

U wilt of moet verkopen maar dan krijgt u een restschuld.

In de afgelopen jaren zijn huizen over het algemeen gedaald in prijs en dus waarde. En hoewel de markt aantrekt, is nog niet ieder huis verkoopbaar zonder restschuld. Bent u bang dat u de hypotheel niet af kunt betalen als u verkoopt en zit u daarom 'vast' in uw woning? Wij gaan samen met u kijken wat uw maandlasten zijn. Daaronder vallen ook de regionale belastingen en verzekering.  Die maandlasten kunnen investeerders overnemen. Zij zullen de woning voor u beheren en verhuren, zodat zij de maandlasten kunnen dekken met de inkomsten uit huur. U heeft uw geld dan vrij om een andere woning te huren. Omdat de hypotheek tijdelijk op uw naam blijft staan, kunt u mogelijk geen volgende woning kopen. Maar wel huren. Zodra de waarde van de woning gestegen is en de hypotheek gedaald, kan de woning worden verkocht zonder restschuld. Vraag ons om vrijblijvend advies want wij zijn hierin gespecialiseerd.