fbpx

Financiële problemen

Financiële problemen komen niet alleen voor tijdens een crisis. Het kan ons allemaal overkomen. U wilt ofwel veilig in uw huis blijven wonen  of verkopen zonder restschuld. Wij helpen daarmee.

Huis verkopen wegens Financiële Problemen?

Gelukkig hebben overheid en hypotheekverstrekkers maatregelen genomen tijdens de Corona-crisis. Lees daarom eerst ons BLOG. Mogelijk vindt u samen een oplossing. Maar en kunnen ook andere financiele redenen zijn om je huis te moeten verkopen. En je wilt geen schuld overhouden. Wij hebben mogelijkheden om je huis te verkopen zonder restschuld.

Restschuld

Moet of wil je uw huis toch verkopen en is de waarde lager dan de nog af te lossen hypotheek, dan ontstaat een restschuld. Daarmee gaat de bank niet akkoord. Wij helpen bij de verkoop van uw huis zonder restschuld. Lees verder op deze PAGINA

 

image 1@2x

Je hoeft niets te investeren in je huis

Investeerders kijken anders dan particulieren. Wij zijn gewend om woningen op te knappen en weer verkoopbaar te maken. Maak je zich dus vooral geen zorgen als de woning niet aan de eisen van deze tijd voldoet.

Geen bezichtigingen.

Ook hoef je niet steeds naar de woning voor bezichtigen. Wij regelen 1 of 2 bezichtingen. Dat is alles. Daarna nemen we alles van je over. Zonder kosten.

Waarom betaal je geen kosten?

Wij zijn een netwerk van (veelal particuliere) investeerders en vragen geen fee of courtage. Natuurlijk calculeren we verbouwingskosten of een opknapbeurt in de verkoopprijs in. Maar voor jou zijn er verder geen kosten aan de verkoop verbonden, omdat investeerders deze voor hun rekening nemen.

Referentie

Familie den Braber, Breda.
Omdat wij in Breda wonen en het appartement van onze ouders in Rotterdam lag, zagen we op tegen de verkoop en de tijd die het zou kosten om telkens op en neer te rijden.

Maar met Woning Investeerders Netwerk hoefden we maar één middag aanwezig te zijn. Verder werd alles voor ons geregeld. Het was een verademing om zo snel en zonder zorgen te kunnen verkopen, waarbij de verkoopprijs voor de woning zelf hoger lag dan we hadden verwacht.

Prima oplossing!