fbpx

Snel je huis verkopen met Woning Investeerders Netwerk

Gratis adviesgesprek?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Woninginvesteerdersnetwerk_sticker

Financiële problemen

Financiële problemen komen niet alleen voor tijdens een crisis. Het kan ons allemaal overkomen. U wilt ofwel veilig in uw huis blijven wonen  of verkopen zonder restschuld. Wij helpen daarmee.

Huis verkopen wegens Financiële Problemen?

Gelukkig hebben overheid en hypotheekverstrekkers maatregelen genomen tijdens de Corona-crisis. Lees daarom eerst ons BLOG. Mogelijk vind je samen een oplossing. Maar en kunnen ook andere financieëe redenen zijn om je huis te moeten verkopen. En je wilt geen schuld overhouden. Wij hebben mogelijkheden om je huis te verkopen zonder restschuld.

Restschuld

Moet of wil je je huis toch verkopen en is de waarde lager dan de nog af te lossen hypotheek, dan ontstaat een restschuld. Daarmee gaat de bank niet akkoord. Wij helpen bij de verkoop van uw huis zonder restschuld. Lees verder op deze PAGINA

 

woning verkopen zonder makelaar

Je hoeft niets te investeren in je huis

Investeerders kijken anders dan particulieren. Wij zijn gewend om woningen op te knappen en weer verkoopbaar te maken. Maak je zich dus vooral geen zorgen als de woning niet aan alle eisen van deze tijd voldoet.

Geen bezichtigingen.

Ook hoef je niet steeds naar de woning voor bezichtigen. Wij regelen 1 of 2 bezichtingen. Dat is alles. Daarna nemen we alles van je over. Zonder kosten.

Waarom betaal je geen kosten?

Wij zijn een netwerk van (veelal particuliere) investeerders en vragen geen fee of courtage. Natuurlijk calculeren we verbouwingskosten of een opknapbeurt in de verkoopprijs in. Maar voor jou zijn er geen kosten aan de verkoop verbonden, omdat investeerders deze voor hun rekening nemen.

Referentie

Familie den Braber, Breda.

Gelukkig  hoefden we maar één middag aanwezig te zijn. Verder werd alles voor ons geregeld. Het was een verademing om zo snel en zonder zorgen te kunnen verkopen, waarbij de verkoopprijs voor de woning zelf hoger lag dan we hadden verwacht. Prima oplossing!