fbpx

Financiële problemen

Financiële problemen komen niet alleen voor tijdens een crisis. Het kan ons allemaal overkomen. U wilt ofwel veilig in uw huis blijven wonen  of verkopen zonder restschuld. Wij helpen daarmee.

Maatregelen tijdens Corona

Gelukkig hebben overheid en hypotheekverstrekkers maatregelen genomen tijdens de Corona-crisis. Lees daarom eerst ons BLOG. Mogelijk vindt u samen een oplossing.

Restschuld

Moet of wilt u uw huis toch verkopen en is de waarde lager dan de nog af te lossen hypotheek, dan ontstaat een restschuld. Wij helpen bij de verkoop van uw huis zonder restschuld. Lees verder op deze PAGINA

 

image 1@2x

U hoeft niets te investeren in de woning

Investeerders kijken anders dan particulieren. Wij zijn gewend om woningen op te knappen en weer verkoopbaar te maken. Maakt u zich dus vooral geen zorgen als de woning niet aan de eisen van deze tijd voldoet.

Geen bezichtigingen.

Ook hoeft u niet steeds naar de woning voor bezichtigen. Wij komen één keer. Dat is alles. Daarna nemen we alles van u over. Zonder kosten.

Waarom betaalt u geen kosten?

Wij zijn een netwerk van (veelal particuliere) investeerders en vragen geen fee of courtage. Natuurlijk calculeren we verbouwingskosten of een opknapbeurt in de verkoopprijs in. Maar voor u zijn er verder geen kosten aan de verkoop verbonden.

Referentie

Omdat wij in Breda wonen en het appartement van onze ouders in Rotterdam lag, zagen we op tegen de verkoop en de tijd die het zou kosten om telkens op en neer te rijden.

Maar met Woning Investeerders Netwerk hoefden we maar één middag aanwezig te zijn. Verder werd alles voor ons geregeld, Het was een verademing om zo snel en zonder zorgen te kunnen verkopen, waarbij de verkoopprijs voor de woning zelf hoger lag dan we hadden verwacht.

Prima oplossing!

Familie den Braber, Breda.