fbpx

Huis verkopen aan een investeerder

Wij geven gratis advies op maat

Snel je huis verkopen aan een investeerder?

Wil je je huis verkopen aan een investeerder? Dat kan bij Woning Investeerders Netwerk, want wij zijn een netwerk van particuliere investeerders en professionele beleggers. Wij begrijpen dat onze klanten hun huis snel en zonder stress willen verkopen tegen een zo aantrekkelijk mogelijk bod. Wij zijn experts die je gedurende het verkoopproces aan de hand nemen en gratis maatwerk leveren, dus kunnen we snel ontzorgen.

Betrouwbaar en veilig

Wij doen onze aanbiedingen schriftelijk, want je wilt zekerheid over je bod. We hebben persoonlijk contact omdat de verkoop van je huis een belangrijke zaak is.  Voor jullie en voor ons, dus communicatie is belangrijk. Je krijgt alle concept overeenkomsten vooraf te zien waarna afhandeling plaatsvindt via de notaris.

Je betaalt geen kosten

De kosten die gemaakt worden zoor de verkoop van je huis komen voor rekening van de investeerder, dus jij verkoopt zonder zelf kosten te maken. Je kunt denken aan de kosten van leges, eventuele bouwkundige keuring, taxatie en de notaris. Je ontvangt een netto bod, dus geen kosten die je hoeft te betalen. Je verkoopt je huis dus gratis en snel. Lees HIER meer over de kosten.

Huis verkopen aan een investeerder

Waarom snel je huis verkopen aan investeerders van Woning Investeerders Netwerk? De voordelen op een rij:

  • Persoonlijk contact
  • Concurrerende aanbieding
  • Passende oplossing voor iedere situatie
  • Geen kosten
  • Geen voorbehoud financiering
  • Maatwerk
  • Snel: kan binnen 3 weken worden afgerond

Meer weten over de mogelijkheden van verkoop aan een nivesteerder? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Oplossing voor iedere situatie

Door je huis te verkopen aan een investeerder uit ons netwerk, verkoop je snel en zonder kosten. In wat voor situatie je ook verkeert. Wij bieden maatwerk omdat iedere situatie anders is.  Het kan zo zijn dat je gaat scheiden of wegens financiële problemen of verhuizing gedwongen je huis moet verkopen. Sommige huizen hebben overwaarde. Soms lukt het  juist niet om de woning te verkopen zonder dat er een restschuld over blijft. En wil je een geërfd huis verkopen., dan wil je zeker snel zijn omdat je anders erfbelasting af moet rekenen voordat je het geld ervoor hebt. En soms is verkopen (nog) niet de beste optie en kunnen we helpen met opknappen en/of verhuren en beheren. We zorgen in ieder geval dat je verder kunt naar je volgende huis.

Zonder makelaar

Door je huis te verkopen zonder makelaar, hoef je je geen zorgen te maken over bezichtigingen. Wij bezichtigen niet of maar één, maximaal twee keer en regelen dat bovendien zonder dat je zelf aanwezig hoeft te zijn. Je hoeft je huis dus niet steeds netjes en schoon te houden voor bezichtigingen. Wij zetten ook geen bord in de tuin, omdat wij de woning aanbieden aan onze investeerders. Wij verkopen uw huis op discrete wijze.

Zonder kosten

Dankzij ons netwerk kun je uw huis verkopen aan een investeerder zonder bijkomende kosten. Je bespaart geld doordat de investeerder de kosten betaalt.  Denk hierbij aan kosten van de leges, eventuele bouwkundige keuring of taxatie en de kosten van de notaris.  Ook advieskosten en makelaarskosten zijn voor jou dus niert van toepassing.        Wij helpen graag met een (vrijblijvend) advies op maat.

Ook je huis verkopen aan een investeerder?

Bent je overtuigd van de voordelen die het verkopen van uw huis aan een investeerder met zich mee brengt? Neem contact met ons op en ontvang snel een aantrekkelijk bod. Vragen beantwoorden wij ook graag. Bel gerust voor vrijblijvend advies naar 06 53 20 71 86. Het is ook mogelijk contact op te nemen via het contactformulier. Dan reageren wij binnen 24 uur. Of stuur een email aan info@woninginvesterdersnetwerk.nl

Tot snel!