fbpx

Huis verkopen aan een investeerder

Wij geven u gratis advies op maat

Snel uw huis verkopen aan een investeerder?

Wilt u uw huis verkopen aan een investeerder? Dat kan bij Woning Investeerders Netwerk, want wij zijn een netwerk van particuliere investeerders en professionele beleggers. Wij begrijpen dat u uw huis snel en zonder stress wilt verkopen tegen een zo aantrekkelijk mogelijk bod. Wij zijn experts die u gedurende het verkoopproces aan de hand nemen en gratis maatwerk leveren.

Betrouwbaar en veilig

Wij doen onze aanbiedingen schriftelijk. We hebben persoonlijk contact omdat de verkoop van uw huis een belangrijke zaak is.  Voor u en voor ons. U krijgt alle concept overeenkomsten vooraf te zien waarna afhandeling plaatsvindt via de notaris.

U betaalt geen kosten

De kosten die gemaakt worden zijn voor rekening van investeerders. U kunt denken aan de kosten van leges, eventuele bouwkundige keuring, taxatie en de notaris. U ontvangt een bod, waarvan u geen kosten hoeft te betalen. U verkoopt uw huis dus gratis en snel.

Huis verkopen aan investeerders via Woning Investeerders Netwerk

Waarom snel uw huis verkopen aan investeerders? De voordelen op een rij:

  • Persoonlijk contact
  • Concurrerende aanbieding
  • Passende oplossing voor iedere situatie
  • Verkoop is gratis
  • Maatwerk

Meer weten over de mogelijkheden van verkoop via ons netwerk? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Oplossing voor iedere situatie

Door uw huis te verkopen aan een investeerder uit ons netwerk, verkoopt u uw huis snel. In wat voor situatie u ook verkeert. Wist u dat wij maatwerk bieden? Iedere situatie is immers anders. Het kan zo zijn dat u gaat scheiden of gedwongen uw huis moet verkopen. Misschien heeft u overwaarde, lukt het u juist niet om de woning te verkopen zonder dat er een restschuld over blijft of wilt u een geërfd huis verkopen. Of soms is verkopen (nog) niet de beste optie en kunnen we helpen met opknappen en/of verhuren en beheren. We zorgen in ieder geval dat u verder kunt naar uw volgende huis.

Zonder makelaar

Door uw huis te verkopen zonder makelaar, hoeft u zich geen zorgen te maken over  bezichtigingen. Wij bezichtigen niet of maar één keer. U hoeft uw huis dus niet steeds netjes en schoon te houden voor bezichtigingen. Wij zetten ook geen bord in de tuin, omdat wij de woning aanbieden aan onze investeerders. Wij verkopen uw huis op concrete wijze.

Zonder kosten

Dankzij ons netwerk kunt u uw huis verkopen aan een investeerder zonder bijkomende kosten. U bespaart geld doordat de investeerder de kosten betaalt.  Denk hierbij aan kosten van de leges, eventuele bouwkundige keuring of taxatie en de kosten van de notaris.  Ook advieskosten en makelaarskosten zijn voor u dus niert van toepassing.        Wij helpen u graag met een (vrijblijvend) advies op maat.

Ook uw huis verkopen aan een investeerder?

Bent u overtuigd van de voordelen die het verkopen van uw huis aan een investeerder met zich mee brengt? Neem contact met ons op, meld uw woning aan voor verkoop en ontvang snel een aantrekkelijk bod. Vragen beantwoorden wij graag. Bel gerust voor vrijblijvend advies naar 06 53 20 71 86. Het is ook mogelijk contact op te nemen via het contactformulier. Dan reageren wij binnen 24 uur.