fbpx

Gratis info voor investeerders

Investeren in Vastgoed betekent bij ons een goed rendement en beperkt risico.

Investeren in Vastgoed

Geld op de bank wordt minder waard. Als je wilt weten waarom, lees dan ons BLOG hierover.  Vastgoed behoudt zijn waarde. Woning Investeerders Netwerk heedt een 100% dochter (Win-Win Vastgoed) die investeert in woonhuizen in de grote steden en met name in de Randstad. Dit is courant vastgoed, dat zowel goed verhuurbaar als goed verkoopbaar is. Het geeft goed rendement, zowel uit huur als door waardestijging.

Risico van investeren in vastgoed

Vastgoed heeft en houdt waarde, ook al kan deze fluctueren. Vastgoed is de afgelopen 100 jaar in waarde gestegen en daarmee heb je een beperkter risico dan bij andere soorten van investeringen. Wel moet je weten wat je doet en daarom helpen we graag.

Wil je ook investeren in vastgoed?

Er zijn verschillende manieren om te investeren in vastgoed, je kunt zelf een huis (of ander commercieel vastgoed) kopen en verhuren of je kunt het ons voor je laten doen. Je investeert dan een bedrag, waarvoor je een vast rendement ontvangt, zonder dat je zelf de lasten van een huisbaas hebt. Lees HIER meer over de mogelijkheden of neem contact met ons op: info@woninginvesteerdersnetwerk.nl of 06 53 20 71 86 of vul het formulier op deze pagina in. We nemen dan contact met je op.

Ja, ik wil meer weten over beleggen in vastgoed en vul het formulier in: