fbpx

Snel je huis verkopen met Woning Investeerders Netwerk

Gratis adviesgesprek?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Woninginvesteerdersnetwerk_sticker

1

Je huis snel verkopen

Vraag vrijblijvend advies aan over je woning in 2 stappen

2

Aanvragen

Vul je contactgegevens en het adres van de woning

3

Gratis advies over je woning

Je krijgt een gratis en vrijblijvend advies en / of bod op je woning

Waarom steeds meer mensen snel hun huis verkopen met Woning Investeerders Netwerk

 • Geen kosten voor u
 • Geen bord in de tuin
 • Uitgebreid netwerk
 • Maatwerk
 • Kort proces
 • Transparantie

Geërfd huis verkopen

Wij geven vrijblijvend advies over uw geërfde woning zodat u kunt verkopen voordat u kosten maakt.

Geërfd huis snel verkopen voordat je kosten maakt

Bij het erven van een huis, wil je weten wat de consequenties zijn. Je wilt geen erfbelasting betalen voordat het geërfde huis verkocht is.

Een woning uit een erfenis levert de nodige vragen op: moet er nog maandelijks hypotheek worden betaald en wat zijn de overige maandelijkse lasten? Wat is de waarde van het geërfde huis en dekt deze waarde bij verkoop de hypotheek, die moet worden afgelost? Is de geërfde woning in goede staat om verkocht te kunnen worden en waar ga je hem aanbieden?

Wij hebben een aantal belangrijke algemene vragen voor erfgenamen en een aantal vragen over het verkopen van een geërfd huis op een rij gezet in dit e-book.

Woning Investeerders Netwerk helpt mensen op ongekende wijze. Marina maakt het onmogelijke mogelijk, terwijl ze dit doet met een gouden hart, professionaliteit en deskundigheid. Mijn leven was niet mogelijk geweest zonder haar. Mijn huis is van geen zorg voor mij geweest, geen enkel ongemak (zoals verstopt toilet of CV problemen) kwam bij mij; pas nadat het probleem verholpen was werd ik op de hoogte gesteld. Echt een heel bijzonder bedrijf, onder leiding van een gouden vrouw.

Maartje Hidalgo, review op Google

Super goed geholpen door Marina, wat de makelaar na 13 jaar niet voor elkaar kreeg heeft zij binnen 2 maanden voor elkaar gekregen! Door de corona crisis hebben we niet face-to-face kunnen afspreken, en hierdoor ontstond soms wat ruis, maar Marina heeft engelengeduld en sommige dingen vaker uitgelegd!

An Jilleba, review op Google

Best Real Estate Investors Network 2020 - NL

In 2020 ontving Woning Investeerders Netwerk de 'Best Real Estate Investors Network 2020 - NL”. De jury constateerde dat de dienstverlening zowel kopers als verkopers maar ook investeerders goed helpt.

Award in JPEG

Belastingen bij een geërfd huis

Als je een huis uit een erfenis ontvangt, heb je met de volgende belastingen te maken:

 • Erfbelasting
  De erfbelasting over een woning kun je berekenen door de hypotheekschuld van de WOZ-waarde af te trekken;
 • Inkomstenbelasting
  Inkomstenbelasting over de woning is afhankelijk van het feit of je in het geërde huis gaat wonen, het huis verhuurt of dat je het leeg laat staan.

De belastingdienst wil op een bepaald moment de erfbelasting voor het huis afrekenen. Kijk HIER voor de hoogte van de erfbelasting. Je wilt voorkomen dat je de erfbelasting moet betalen voordat de woning is verkocht, want dit zijn behoorlijke bedragen.

Hoewel we onze informatie op de site regelmatig bijhouden, raden we je als erfgenaam of erfgenamen aan voor actuele informatie te kijken op https://www.belastingdienst.nl/ of bij een notaris te informeren.

Kosten

Naast de lasten van hypotheek, belastingen en heffingen, vraagt een woning om onderhoud. Ook dat kost geld. Of misschien is de woning gedateerd en vraagt om een verbouwing voordat je kunt verkopen. Je wilt niet onnodig geld uitgeven, maar het geld er juist uit halen en daarom de geërfde woning zo snel mogelijk verkopen. Als je profijt wilt hebben van de erfenis, is het huis verkopen aan investeerders een goede optie. Er is geen financieel voorbehoud, want investeerders kopen contant.

Woning niet leeg laten staan

Als je een huis erft, is het misschien al leeg. Een leegstaand huis gaat snel achteruit en kan opvallen voor het verkeerde publiek. Je wilt geen omkijken hebben naar het geërfde huis en voorkomen dat de woning verslechtert. Bovendien wil je geen geld uitgeven, maar ontvangen. Een snelle verkoop is dan aan te raden. Voor investeerders hoeft de geërfde woning niet gerenoveerd of opgeknapt te worden omdat investeerders huizen in elke staat aankopen. Ook kopen zij zonder voorbehoud financiering, zodat je het bedrag binnen enkele weken ontvangt.

Geen kosten via investeerders

Niet alleen het feit dat er geen financieel voorbehoud is bij investeerders, is aantrekkelijk want hierdoor kan de verkoop binnen een paar weken volledig geregeld zijn. Ook het feit dat je geen factuur van ons krijgt is een voordeel. Investeerders nemen namelijk de kosten voor hun rekening. Kijk HIER als je wilt weten waarom je geen kosten betaalt.

Geen bezichtigingen

Wij verzorgen 1 of 2 kijkdagen en we zetten geen bord in de tuin. Het verkopen aan investeerders gaat discreet, onopgemerkt en snel.

Vrijblijvend advies en bod

Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

???? Zijn er kosten als ik een huis erf?

Jazeker, denk aan hypotheeklasten, gemeentelijke heffingen en vooral ook (erf)belasting. Voor meer informatie klik hier.

????️ Welke belastingen moet ik betalen?

De belastingdienst heft erfbelasting. Of je inkokmensbelasting moet betalen hangt van meerdere factoren af. Klik hier voor meer informatie.

????️ Moet ik erfbelasting betalen voordat ik het huis verkoop?

Dat kan zeker het geval zijn, als de verkoop niet snel genoeg gaat. De belastingdienst houdt daar geen rekening mee. Klik hier voor meer informatie.