fbpx

Snel je huis verkopen met Woning Investeerders Netwerk

Gratis adviesgesprek?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Woninginvesteerdersnetwerk_sticker

Emigratie

Emigreren, maar je huidige woning is nog niet verkocht?

Emigratie: Huis Snel Verkopen

Je wilt emigreren naar het buitenland, maar je huidige woning is nog niet verkocht. Of misschien verblijf je al in het buitenland en is beheer van je huis in Nederland een last geworden. Bij emigratie wil je je huis zo snel mogelijk verkopen.

We komen het regelmatig tegen: klanten zijn druk met de emigratie, het regelen van documenten, de verhuizing en dan ook nog de zorg voor hun huidige woning. En als het huis eenmaal leeg is, moet er onderhoud aan huis en tuin worden verricht, omdat het anders niet goed verkocht kan worden. Naast bezichtigingen, schoonhouden en de administratie heb je ook nog  eens dubbele hypotheeklasten en de zorgen. Je wilt je huis dus zo snel mogelijk verkopen, zodat je je handen vrij krijgt en minder kosten hebt.

Vraag HIER vrijblijvend informatie aan

Wij helpen ook met (tijdelijk of permanent) beheer, zodat je geen zorgen hebt in het buitenland. Vervolgens bieden we je huis aan ons netwerk van particuliere investeerders en professionele beleggers aan. Die kopen in elke staat dus je hoeft niets op te knappen voordat je verkoopt.

Snel en makkelijk verkopen

Woning Investeerders Netwerk is een netwerk van investeerders die huiseigenaren helpen met de verkoop, het beheer of verhuur van de huidige woning, zodat je zo snel mogelijk van dubbele maandlasten af bent en bovendien de tijd en aandacht krijgt om je emigratie af te ronden.

Geen voorbehoud financiering

Investeerders kopen zonder voorbehoud van financiering, waardoor het proces kort is. Er zijn geen bezichtigingen, hooguit één kijkmiddag, die wij bovendien voor je regelen. Er komt geen bord in de tuin want we respecteren je privacy en bereiken ons netwerk op een andere manier. Bovendien betalen investeerders de kosten van de verkoop, zoals advertenties, notaris en administratiekosten, waardoor je geen kosten hoeft te maken. Wij berekenen ook geen fee, omdat we door de investeerder betaald worden.

Geen kosten

Bij Woning Investeerders Netwerk betaal je geen kosten voor je verkoop van je huis. Lees HIER waarom niet

Beheer van je huis

Niet altijd is verkoop de beste optie.. Soms is het beter om even te wachten tot de markt aantrekt of de twee huizen in dezelfde straat zijn verkocht. Wij doen tevens beheer van je huis waarbij onderhoud en risico van leegstand voor ons is. Geen zorgen, geen risico, geen kosten voor jou.

Wil je snel verkopen, klik dan HIER voor vrijblijvend advies

Referenties

Aysun: “Wij wisten niet meer wat we moesten doen, alles voor de emigratie was geregeld, de kinderen waren al bij mijn ouders in Turkije want de school begon. Toen bleek dat de verkoop van ons huis niet doorging. Ik zag het niet meer zitten. En toen kwam Marina langs en 6 weken later zaten we alsnog met zijn allen in Turkije. Marina, als je ooit in de buurt bent, ben je van harte welkom. We zullen je nooit vergeten”.

Lizzy: “Mijn droom was trouwen en naar mijn partner in de USA verhuizen. Maar ik kreeg mijn woning niet verkocht. Woning Investeerders Netwerk heeft alles van ons overgenomen zodat mijn droom toch nog door kon gaan. Ik kan niet zeggen hoe blij we waren!”

Edwin: “Ik kreeg een superbaan aangeboden en ben zo snel mogelijk naar het buitenland vertrokken. Maar mijn huis van afstand beheren en verkopen viel helemaal niet mee. Ik heb gezocht en kwam bij Woning Investeerders Netwerk uit, die alles vanuit Nederland hebben geregeld en mijn woning hebben verkocht. Fijne contacten en goed geregeld”.