fbpx

Emigratie

Emigreren, maar uw huidige woning is nog niet verkocht?

U wilt emigreren naar het buitenland, maar uw huidige woning is nog niet verkocht. Of misschien verblijft u al in het buitenland en is beheer van de woning een last geworden.

We komen het regelmatig tegen: klanten zijn druk met de emigratie, het regelen van documenten, de verhuizing en dan ook nog de zorg voor de huidige woning. En als de woning eenmaal leeg is, moet er onderhoud aan huis en tuin worden verricht, omdat de woning anders niet goed verkocht kan worden. Naast bezichtigingen, schoonhouden en daarnaast de kosten van de verkoop.

Vraag HIER vrijblijvend informatie aan

Snel en makkelijk verkopen

Woning Investeerders Netwerk is een netwerk van investeerders die huiseigenaren helpen met de verkoop, het beheer of verhuur van de huidige woning, zodat u zo snel mogelijk van dubbele maandlasten af bent en bovendien de tijd en aandacht krijgt om uw emigratie af te ronden. Bovendien kopen investeerders woningen in elke staat, ook als er een verbouwing of een facelift nodig is. U hoeft zich geen zorgen te maken of geld uit te geven.

Cash bod

Investeerders kopen cash en zonder voorbehoud van financiering, waardoor het proces kort is. Er zijn geen bezichtigingen, hooguit één kijkmiddag, die wij bovendien voor u regelen. U heeft geen bord in de tuin want we respecteren uw privacy en bereiken ons netwerk op een andere manier. Bovendien betalen investeerders de kosten van de verkoop, zoals advertenties, notaris en administratiekosten, waardoor u geen kosten hoeft te maken.

Beheer van uw huis

Niet altijd is verkoop de beste optie op een bepaald moment. Soms is het beter om even te wachten tot de makrt aantrekt of de twee huizen in dezelfde straat zijn verkocht. Wij doen tevens beheer van uw huis waarbij onderhoud en risico van leegstand voor ons is. Geen zorgen, geen risico, geen kosten voor u.

Wilt u snel verkopen, klik dan HIER voor vrijblijvend advies

Referenties

Aysun: “Wij wisten niet meer wat we moesten doen, alles voor de emigratie was geregeld, de kinderen waren al bij mijn ouders in Turkije want de school begon. Wij hadden onze banen opgezegd, het huis verkocht en zaten tijdelijk in een huurhuis. Toen bleek dat de verkoop niet doorging. Ik zag het niet meer zitten. En toen kwam Marina langs en 6 weken later zaten we alsnog met zijn allen in Turkije. Marina, als je ooit in de buurt bent, ben je van harte welkom. We zullen je nooit vergeten”.

Lizzy: “Mijn droom was trouwen en naar mijn partner in de USA verhuizen. Maar ik kreeg mijn woning niet verkocht. Woning Investeerders Netwerk heeft alles van ons overgenomen zodat mijn droom toch nog door kon gaan. Ik kan niet zeggen hoe blij we waren!”

Edwin: “Ik kreeg een superbaan aangeboden en ben zo snel mogelijk naar het buitenland vertrokken. Maar mijn huis van afstand beheren en verkopen viel helemaal niet mee. Ik heb gezocht en kwam bij Woning Investeerders Netwerk uit, die alles vanuit Nederland hebben geregeld en mijn woning hebben verkocht. Fijne contacten en goed geregeld”.