fbpx

De kosten

Onze service is GRATIS voor u. Als u besluit uw huis uw huis aan een particuliere investeerder te verkopen, dan worden de kosten betaald door die investeerder. U kunt dan denken aan de kosten van administratie, kadaster en notaris.

Huis verkopen zonder kosten

Kan dat: je huis verkopen geld voor de verkoop uit te geven? Bij Woning Investeerders Netwerk kan dat en gebeurt niet anders . Onze processen zijn gestandaardiseerd en wij kopen in het groot in. Daardoor zijn onze uitgaven veel lager. We berekenen niets door aan de verkoper maar aan de investeerder die je huis koopt. Jij hoeft dus niets te betalen.

De kosten
Huis verkopen onder kosten

Waarom betaal jij de kosten van verkoop niet?

Een investeerder calculeert de kosten van notaris, taxaties etc mee in de aankoop . Voor hem is het een onderdeel van het totale bedrag. Ook wij worden betaald door de investeerder. Daarom kunnen we het voor jou gratis doen.

De aanbieding

Een aanbieding is altijd vrijblijvend. Pas als we het samen eens zijn, wordt een afsprakenlijst en een voorlopig contract opgesteld. Na die periode moeten er stukken verzameld worden voordat de officiële documenten getekend worden.

Wat vinden andere klanten?

Lees HIER de referenties van onze klanten om meer te weten te komen over onze werkwijze.