fbpx

Snel je huis verkopen met Woning Investeerders Netwerk

Gratis adviesgesprek?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Woninginvesteerdersnetwerk_sticker

Woning verkopen zonder makelaar

Wij geven gratis advies op maat

Hoe: woning verkopen zonder makelaar

Je woning verkopen zonder makelaar scheelt veel geld. Helemaal wanneer je je woning aanbiedt bij Woning Investeerders Netwerk. Hier betaal je namelijk helemaal géén kosten en is dat niet precies wat je zoekt wanneer je zonder makelaar te werk wilt gaan?

Snel je woning verkopen zonder makelaar

Soms is het simpelweg beter of fijner om zo snel mogelijk van een woning af te zijn. En daarbij zo min mogelijk tot geen kosten te maken. Gaat het bijvoorbeeld om een geërfde woning die je graag snel wilt verkopen? Dan is het een prettig idee dat je die woning snel verkoopt, nog voordat je hier erfbelasting over moet betalen.

Het kan leuk zijn om iets te erven. Maar niet als het gaat om een woning die ‘onder water staat’ en dus hogere hypotheeklasten heeft dan dat het huis waard is. Wij helpen je om je woning snel te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar.

 

woning verkopen zonder makelaar

Hoe werkt Woning Investeerders Netwerk?

Woning Investeerders Netwerk biedt een groot netwerk van professionele beleggers en particuliere investeerders. We zijn sinds 2014 onderhandelaar bij het aan- en verkopen en het beheren en verhuren van woningen. Dit alles gebeurt zonder de tussenkomst van een makelaar. En aangezien wij zelf ook geen factuur sturen naar jou als verkoper, kun je via ons (en ons netwerk) snel en zonder makelaar jouw woning verkopen.

Een huis verkopen zonder makelaar doen wij als volgt:

 • Er komt geen bord in de tuin, waardoor het proces discreet verloopt;
 • Binnen ons netwerk word je woning aangeboden en we begeleiden je het gehele traject;
 • Een bod verloopt contant, waardoor de procedure zeer snel gaat;
 • Investeerders betalen alle kosten;
 • Je ontvangt contant geld en betaalt zelf niets.

“Wij zorgen dat je jouw woning kunt verkopen zonder makelaar en zonder kosten.”

Waarom huis verkopen aan investeerder?

Wie zonder makelaar aan de slag gaat, moet of veel tijd en geld steken in het zelf promoten van de woning of besteedt het uit aan iemand anders dan een makelaardij. Wanneer je zelf aan de slag gaat, heb je alsnog te maken met bezichtigingen, adverteren voor de woning en er zijn notariskosten. Gaat het om een geërfde woning, dan zit je met nog meer kosten, waaronder de erfbelasting van de woning.

Kies je er daarentegen voor om de woning te verkopen zonder makelaar door je huis aan te bieden bij ons, dan profiteer je van de volgende voordelen:

 • Geen bezichtigingen;
 • Geen (hoge) eigen kosten;
 • Geen ingewikkeld papierwerk;
 • De investeerder neemt de kosten voor de notaris, advertenties en leges voor zijn rekening;
 • Je ontvangt de nettoprijs van het bod voor het huis;
 • Korte verkoop procedure dankzij een netwerk waarvan we de wensen kennen;
 • Ieder bod is vrijblijvend, jij kiest of je dit bod accepteert of niet.

Kortom, je huis verkopen aan een investeerder via ons netwerk bespaart je een hele hoop tijd, energie, zorgen en geld. Wij begeleiden je gedurende het gehele proces en doen eigenlijk al het werk voor je. Wij zorgen dat je jouw woning kunt verkopen zonder makelaar.

Geërfd huis verkopen

Betreft het in jouw geval een geërfde woning en wil je die graag snel verkopen? Dan ontzorgen wij je hier graag goed en snel in. Dankzij ons ruime netwerk van investeerders kunnen we je in een kort proces voorzien van cash geld voor de geërfde woning.

Dit betekent geen kosten voor jou. Want de kosten die wel gemaakt worden bij de notaris, voor het aanbieden van de woning en de administratie die hierbij hoort, worden betaald door de investeerder die jouw huis koopt.

Woning verkopen zonder kosten én zonder makelaar

Heb je interesse in kosteloos je woning via ons aanbieden bij een zeer groot netwerk van investeerders en professionele beleggers? Ook wanneer je nog niet zeker bent van verkoop, maar bijvoorbeeld meer voelt voor verhuur, lease of beheer overdragen, kun je bij ons terecht.

Wij bieden vrijblijvend advies over je woning en helpen je graag jouw woning verkopen zonder makelaar. Neem voor gratis advies contact met ons op. Je kunt ons bereiken via: 0653207186. Of stuur een mail naar info@woninginvesteerdersnetwerk.nl.