fbpx

Investeren in Vastgoed betekent een goed rendement en beperkt risico

Voor investeerders

Met  Woning Investeerders Netwerk helpen we huiseigenaren. Met ons andere bedrijf Win-Win Vastgoed helpen we investeerders.

Lees HIER hoe je kunt investeren met goed rendement en beperkt risico.

Waarom investeren mensen in vastgoed?

Zoals gezegd is geld op de bank niets waard. De inflatie is hoger dan de rente en dus wordt geld op de bank minder waard.  Niet iedereen heeft de tijd of kennis om zelf te investeren en rendement te maken. Vastgoed beheren en er in investeren is een vak apart en niet voor iedereen weggelegd. Wij doen het al jaren succesvol voor zowel particuliere investeerders als professionele beleggers.

Vastgoedinvestering

We adviseren onze klanten om te investeren met geld dat niet op korte termijn nodig is. Ook spreiden van je vermogen is goed. Bij ons lopen de termijn uiteen van kort (een paar maanden voor overbrugging) tot 3 jaar of 5 jaar, net wat we samen afspreken. Dit doen wij vanuit ons dochterbedrijf Win-Win Vastgoed.

Zelf Vastgoed aankopen

Een aantal van onze investeerders wil liever zelf vastgoed aankopen en verhuren of verkopen. Omdat zij geen tijd en kennis hebben om de juiste panden te vinden, doen wij  dat voor hen. Een beleggingspand heeft een goed rendement uit huur of kan bijvoorbeeld door een verbouwing een meerwaarde opleveren bij verkoop. Wij vinden het pand, verkopen het aan investeerder, die op deze manier zelf vastgoedbelegger wordt.

Rendement

Rendement kan dus op verschillende manieren worden verkregen. Het gaat er om dat het bij je past: huisbaas worden of alleen rente ontvangen? De keuze is voor iedereen verschillend.

Gemak

Je wilt graag beleggen maar weet niet hoe of je hebt onvoldoende tijd. Of misschien heb je al meerdere dingen geprobeerd, die niet het gewenste resultaat opleverden. Daarom doen wij het werk, vastgoed is een vak en de pareltjes zoeken al helemaal.

Zekerheid

Wij beleggen in vastgoed in de (middel)grote steden. Vastgoed heeft waarde en geeft daarmee zekerheid. Bovendien is dit vastgoed courant, het kan goed verhuurd én verkocht worden. Huizenprijzen in grote steden stijgen harder dan in de buitengebieden (hoewel deze sinds corona in opkomst zijn).

Afdrukken