fbpx

Over ons

Over Ons

Woning Investeerders Netwerk is een netwerk van particuliere investeerders en professionele beleggers, een netwerk dat sinds 2014 woningen aan- en verkoopt en ook beheert en verhuurt.

Onze vastgoedportefeuille bestaat uit woningen met name in de regio Rotterdam, Den Haag en Delft en daarnaast in de zogenaamde G32 (de grotere steden in Nederland zoals Nijmegen, Breda, Eindhoven, Amersfoort etc).

Het is courant vastgoed, dat zowel goed verhandeld als verhuurd kan worden, waarmee het een aantrekkelijke belegging is voor investeerders. Investeerders hebben geen voorbehoud financiering, zij kopen cash, waardoor het proces kort is.

We bedienen dan ook twee soorten klanten: huiseigenaren die snel willen verkopen en investeerders die goed rendement en beperkt risico zoeken.

De meeste klanten willen hun woning graag snel en zonder veel zorgen verkopen. Ze hebben behoefte aan een expert, die hen aan de hand meeneemt in het gehele proces. Soms vraagt een situatie om maatwerk. Dat leveren wij allemaal.

Vanuit Engeland hebben we concepten vertaald naar de Nederlandse markt om huiseigenaren te helpen, waarvan het huis 'onder water staat' (de hypotheek is hoger dan de waarde van de woning). Hiermee kunnen woningbezitters toch zonder schulden naar hun volgende woning. RTL-Z zond dit uit onder 'innovatieve concepten'.

Directeur-eigenaren

Vincent Wong is mede-eigenaar en oprichter van Network Property Buyers, Network Property Lettings in Engeland en bedenker van het lease-optie concept. Daarnaast is hij mede oprichter en eigenaar van Wealth Dragons Ltd, het grootste en snelstgroeiende trainingsinstituut in Engeland op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Vincent is auteur van een aantal bestsellers, waaronder "Property Entrepreneur" and co-author of  "The Wealth Dragon Way". In 2019 leidde hij het bedrijf naar de beurs.

Woning Investeerders Netwerk
Vincent Wong

Marina de Haan kent een lange carrière in de zorg als directeur, interim directeur en toezichthouder. In 2007 werd zij door de brancheverenging uitgeroepen tot Facility Manager van het Jaar.
Door de zorg kwam zij in aanraking met vastgoed en startte Woning Investeerders Netwerk in 2014.
Zij is auteur  van "Integraties in de Zorg" en co-auteur van "The Power of Giving" en "The Power of Imagination".

Woning Investeerders Netwerk
Marina de Haan

.

woning verkopen zonder makelaar

We zijn trots op onze concepten

Wij hebben concepten vertaald uit de Engelse markt en daarom hebben we andere en meer mogelijkheden om huiseigenaren te helpen.. Deze contracten zijn door een advocaat en notaris vertaald naar Nederlandse recht.

Werken met Investeerders

Steeds meer mensen investeren in vastgoed, omdat geld op de bank niets oplevert, terwijl vastgoed een goed rendement geeft met een beperkt risico. Steeds meer particuliere beleggers kopen woningen bij ons. Of investeren tegen vast rendement. Zonder dat ze zelf huisbaas hoeven te zijn. Zo helpen we twee verschillende doelgroepen.

Award Investor's Network

Best Real Estate Investors Network 2020 - NL

In 2020 ontving Woning Investeerders Netwerk de 'Best Real Estate Investors Network 2020 - NL". Met name het feit dat producten beperkt risico hebben (er is immers onderliggende waarde) en we daarmee beleggers beschermen, was een van de redenen voor de Award. Verder werd het feit dat we niet alleen aan professionele beleggers maar ook particulieren een goed rendement kunnen bieden, poitief beoordeeld. En last but not least dat we door deze financiele mogeljkheden, de huiseigenaren blij maken met een verkoop, die snel, zonder voorbehoud financiering en zonder zorgen en kosten plaats vindt. Trots...